Over ons

Ons familiebedrijf is al vanaf 1970 werkzaam in de verzekeringsbranche. Assurantiekantoor Wigger is opgericht door Benny Wigger. Als onafhankelijk assurantie kantoor bemiddelen wij bij het tot stand komen van verzekeringen, hypotheken en financieringen bij diverse financiële instellingen. Wij werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als voor (MKB-)bedrijven waarbij het belang van onze relatie altijd voorop staat. Wij zijn u graag van dienst!

Image description

Zekerheid van een passend advies.

Klantvriendelijkheid, professionele dienstverlening en persoonlijke aandacht staan bij ons op de eerste plaats. Aangezien wij volledig onafhankelijk zijn en zeer veel aanbieders hebben kunnen wij u de producten (verzekeringen, hypotheken, financieringen) aanbieden van alle partijen waarbij wij zijn aangesloten.

Door de jarenlange ervaring kennen we alle mogelijkheden, kansen en voorwaarden waardoor u zekerheid hebt van een passend advies. Wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Dienstverleningsdocumenten

In onze dienstverleningsdocumenten staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken

Vergelijkingskaart Hypotheek Vergelijkingskaart Risico's afdekken Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen

Op zoek naar een verzekering of hypotheek?

Wij helpen u graag!

Neem direct contact met ons op of plan een gratis adviesgesprek.

Placeholder

Op zoek naar een verzekering of hypotheek?

Wij helpen u graag! Neem direct contact met ons op of plan een gratis adviesgesprek.

Placeholder